Një sulmues i spitalit të Nju Jorkut është gjetur i vdekur në vendin e ngjarjes.

Mesazhet në rrjetet sociale tregojnë se doktorët dhe infermierët janë fshehur brenda ndërtesës.

Ka raporte edhe për zjarr në ndërtesë, raporton BBC.

Policia raportohet se është duke kontrolluar çdo kat të spitalit.

Nuk është e qartë nëse ka ndonjë sulmues tjetër.

Policia ka bërë thirrje që te qytetarët që të evitojnë këtë pjesë të qytetit përkatësisht të distriktit Bronx.