Dyshja e njohur Korab Shaqiri dhe Bim Bimma kanë publikuar duetin e tyre me titull ‘Gjamë’.

Kjo këngë trajton një temë sociale, duke i kënduar gjendjes së keqe në vend.

Kënga ‘Gjamë’ është kompletuar edhe me videoklip.