Kjo video do mbetet gjatë në memorien tuaj… Getoar Selimi si asnjëherë më parë, në gjunjë për Marinën.

Çifti Getoar Selimi dhe Marina Vjollca ka qenë në dasmën e menaxherit të “BabaStars”, dhe kjo temë ka qenë ndër më të përfolurat në showbiz.

Të shumta ishin fotot e çiftit dhe të pjesëmarrësve të tjerë në këtë dasëm.Videoja më poshte nuk është bërë publike nga çifti Vjollca- Selimi, dhe kjo video do iu mbetet gjatë në memorien tuaj pasi reperi Getoar Selimi është si asnjëherë më parë, në gjunjë për Marinën.