enta Ismajli është njëra ndër këngëtaret më të bukura të estradës.

Së fundmi Genta në instagram ka ardhur me një ndryshim në pamjen e saj.

Ajo ka ndryshuar ngjyrën e flokëve dhe i ka bërë të shkurta.

 

A post shared by Genta Ismajli (@genta.ismajli) on