Këngëtarja Genta Ismaili vjen mjaft provokuese me një shërbim të fundit fotografik. Ajo është fotografuar me bikini buzë detit, teksa shfaqet mjaft provokuese.

Me flokët gërshet dhe me një pëlhurë mbi bikini, ajo pozon sa lirshëm dhe sensuale.

Fotografitë këngëtarja i ka publikuar në Instagram, ku ka marrë pëlqime dhe komentet shumta.

Bie në sy trupi i saj i tonifikuar dhe pa asnjë të metë