Pas një pushimi 1 javor në Punta Cana, Gena i është  kthyer përditshmërisë dhe aktiviteteve muzikore më energjik se kurrë. Artisti nga Korça njihet për stilin e tij unik dhe baladat me të cilat ka depërtuar në që çdo zemër të dashuruar.

Ai së fundmi ka qenë i ftuar në emisionin Express Rozë, ku ka zbuluar shumë të pathëna nga jeta e tij.

Ndër të tjera këngëtari, nuk ka hezituar të flas edhe rreth familjës së tij, që mundohet ta mbajë larg mediave.

A mban kontakte me gruan e tij të parë, më kë jetojnë vajzat e tij, dhe çfarë thotë për gruan e dytë, përgjigjet e këtyre pyetjeve i mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme të emisionit Express Rozë.