Sixty6 Magazine” organizoi në Londër një festë ku mblodhi disa nga yjet e showbizz-it britanik më në zë të momentit.

E në të tilla raste vëmendja përqendrohet se kush (zh)vishet më shumë.

Demi Rose, që u shkëput nga Ibiza për t’iu përgjigjur pozitivisht ftesës s’kish si mungonte, e po ashtu edhe Abi Clarke, Lauren Goodger dhe Chantelle Connelly.