Derisa miliona myslimanë po e festojnë Fitër Bajramin sot, këto janë disa nga fotot më të mahnitshme të festimit në mbarë botën.

Fitër Bajrami festohet sot në Europë, SHBA dhe në të gjitha vendet myslimane.

Besimtarët festojnë këtë festë të rëndësishme fetare me lutje duke e shënuar përfundimin e muajit të Ramazanit gjatë të cilit kanë agjëruar.