Zgjedhjet në Shqipëri, sot janë bërë pjesë e kompanive të basteve. Jo vetëm që mund të votoni por edhe mund të vini bast për partinë tuaj të zemrës.

Një prej kompanive shqiptare ju ka dhënë mundësinë lojtarëve të saj, por dhe të gjithë bastvënësve shqiptarë që të luajnë partitë e tyre në skedina.

Kompania ju ka dhënë mundësinë të gjithëve që të votojnë partitë se sa mandate marrin në total, apo dhe me mandate nëpër qarqe.

Për më shumë shihni foton: