Casillas e Ibrahimivoic janë në mesin e atyre lojtarëve që do t’iu skadojë kontrata në fund të këtij muaji.

AS ka publikuar formacionin me të mirë me lojtarët që do të jenë të lirë në fund të këtij muaji dhe nga korriku mund të transferohen në cilëndo skuadër me parametra zero.

Fernando Torres, Pepe, Iker Casillas e Zlatan Ibrahimovic, janë disa nga lojtarët që do të jenë të lirë pas 30 qershorit,