Krahasuar me Charget Hellcat, modeli GT40 i Fordit është shumë më i vogël dhe i dobët. Por, kur krahasohet në garën e shpejtësisë, makina kjo e kalon modelin e ri nga Dodge që është lansuar këtë vit.

Fal linjave aerodinamike dhe motorit që i janë bërë disa modifikime, gara mes këtyre dy gjigantëve amerikanë përfundoi ashtu si nuk pritej.

Pas minutës së parë, në videon e postuar më poshtë mund të shihni se si makina me 707 kuajfuqi mbeti prapa.