As këngëtarja Flaka Krelani nuk u ka përballuar temperaturave shumë të nxehta të këtyre ditëve.

Ajo ka veshur një palë bikini dhe është bërë gati për plazh.

Bikinit e Flakës kanë hedhur në pah format e saj bombastike për të cilat e kemi parë se kujdeset vazhdimisht.

Flaka dukej shumë tërheqëse në bikinit e kuqe, duke lidhur një shami në kokë.

Këngëtarja së fundi ka qenë e angazhuar në spektaklin “Fytyra jote në dikë më ngjanë”.