Këngëtarja Fjolla Morina pasi është kthyer nga pushimet, po vazhdon vizitat nëpër vende të ndryshme të Kosovës.

Gjatë ditës së sotme, ajo ka qëndruar  në prekaz nga ku solli disa imazhe të ndryshme.

Nga kjo vizitë, Fjolla ka treguar anën e saj prej patrioteje, duke shkruar fjalë të mëdha për komandantin Adem Jashari.

“Ata njerez te gjalle qe mendojne se jane te medhenje, jane shume te vegjel para vepres se deshmoreve.Lavdi familja Jashari dhe gjithe deshmoreve te lirise [????] ” shkruan Fjolla në Instagram.