Kryetari i komunës së Zhelinës, Fatmir Izari vazhon me investimet kapitale në këtë komunë. Siç njoftojnë nga komuna sapo ka përfunduar pjesa e fundit e rrejtit të kanalizimit bashkë me zgjerimin e rrjtetit të ujësjellësit në Zhelinë.

“Përfundoi edhe pjesa e fundit e rrjetit të kanalizimit bashkë me zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit në vendbanimin Zhelinë” thonë nga komuna e Zhelinës.

Sipas tyre për shkak të një mosëmarresvhe pronsoro juridike punimet janë vonuar.

“Për shkak të disa mos marrëveshjeve pronësoro-juridike, punimet në këtë pjesë ngelën pa përfunduar, por me arritjen e marrëveshjes, komuna e Zhelinës e përfundoi me sukses edhe këtë projekt” shprehen nga komuna e Fatmir Izairit

Gjithashtu nga komuna e Zhelinës, bëjnë apel që çdo amvisëri mund të kyçet në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimit, ndërsa komuna vazhdon me realizimin e punimeve në zonën industriale./TetovaSot/