Elita Rudi ka bërë një falënderim për fansat e saj me rastin e ditëlindjes së 24-të.

Afër Gjikos dhe bregdetit, Elita ndanë një mesazh e shfaqur pa grim në vendin e bukur bregdetar.

“Falemnderit per urimet , 24 pa juve nuk kishin qene te plota . Ju dua” shkruan Elita në Instagram.