IPR Marketing kanë publikur Exit Poll-in vetëm pak minuta pas përfundimit të procesit të votimit.

Sipas Exit Poll-it, në qarkun e Tiranës Partia Socialiste siguron nga 17-19 mandate, Partia Demokratike 11-13 mandate dhe Lëvizja Socialiste për Integrim nga 2-4 mandate.

Të përkthyer në përqindje:

PS 45-49%

PD 30-34 %

LSI 11-15 %

LIBRA 1-3%

PDIU 3-5%

Sondazhi do të jetë në rang kombëtar dhe në qarkun e Tiranës.