Ajo është një nga emrat publike e cila përcjell mesazhe pozitive më shumë se çdokush tjetër.

Eni Çobani ka fituar gjithë simpatinë e publikut pas emisionit ‘Shihemi në Gjyq’, ku u ka ardhur në ndihmë shumë shqiptarëve. Ajo ka postuar një foto nga qyteti i Korçës krah së cilës ka shkruar një mesazh shumë domethënës.

“Une njerzit nuk i dua as me zemer as me mend se njera mund te ndaloj dhe tjetra harron. I dua me shpirt se ajo as nuk ndalon dhe as nuk harron”, – shkruan Eni krah fotos plot hijeshi.