Një foto nudo është ajo që tërheq gjithmonë vëmendjen më shumë se çduhet.

E këtë gjë di ta bëj më së miri Enca.

“Mbretëresha e Instagramit”, ka postuar në rrjetin e saj social një foto ku shihet tërësisht nudo, në një ndër plazhet e jugut të Shqipërisë.

Liket, dhe pëlqimet padyshim që kanë qënë të shumta në numër.