Eco Guerilla sot do të zhvillojë një takim pune me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, z. Zoran Zaev si dhe me Ministrin e Mjedisit Jetësor, z. Sadulla Duraku.
Në takim do bisedohet për çështjet mjedisore në Rajonin e Pollogut por dhe në plan nacional.
Takimi do të mbahet në objektin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë me fillim në ora 13:00.