Një këmbësor që ecën i zhveshur me një karrocë në mes  të rrugës ka befasuar këmbësorët, si dhe ka shkaktuar trazime në internet.

Për disa ditë do të jetë festivali i famshëm i muzikës botërore ‘Glastonbury’ dhe mund të jetë drejtuar për atje, por asgjë nuk është konfirmuar.

Steve Diment e ka filmuar pamjen dhe e ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook ku mori shumë komente dhe u përhap me shpejtësi në rrjete sociale.

Video është klikuar më shumë se 13 mijë që të martën kur është postuar. Nuk është hera e parë që në Angli ndodhin të tilla ngjarje pasi është dëgjuar shpesh që të dalin njerëz të zhveshur në rrugë.