Dy mike të vjetra, por dhe këngëtare të mëdha të skenës shqiptare. Aurela Gaçe dhe Eli Fara kanë një miqësi që cilësohet si më rezistueset pas viteve.

Dy këngëtaret kanë postuar në rrjetet e tyre sociale një foto para shumë vitesh kur këndonin dhe jetonin në SHBA. 11 vjet më parë dhe duket sikur koha ka ndalur për të dyja. Eli është po e njëjta e bukur dhe e buzëqeshur.

Ndërsa Aurela ndryshon vetëm nga ngjyra e flokëve, të cilën e ndryshon sa herë ndjehet e frymëzuar.