Një burrë nga Algjeria ka nxjerrë djalin e tij të vogël në dritaren e apartamentin që të merrte 1000 pëlqime në Facebook.

Ai publikoi një video në rrjetin social, ku e mbante fëmijën nga bluzja në katin e 15-të dhe kishte shkruajtur: “1000 Like ose do e hedh.”

Nëse ai do e lëshonte, kishte mundësi që fëmija të binte nga lartësia prej 45 metrash në tokë. Sipas Dailymail vogëlushi është në gjendje të mirë shëndetësore, ndërsa policia e arrestoi babain e tij duke  e dënuar me dy vite burg.