Ky është momenti kur familjarët hyjnë në dhomën e gjumit dhe e kapin mat duke bërë seks me nusen e vëllait të vogël.

Video është bërë në një rajon të Kinës.

Familjarët reagojnë të zemëruar, madje godasin vëllanë mëkatar.

Ky cilësohet si një krim i rëndë seksual, pasi quhet incest dhe merr një dënim të fortë me burg.