Foto shpërthyese në Mykonos për Francesco Totin dhe Ilary Blasi.

Familja e ish-kapitenit të Romës është me pushime me miqtë, Radja Nainggolan dhe bashkëshorten e tij, Klaudia Lai.

Ish-futbollisti roman ka luajtur së bashku me fëmijët e tij në plazh, ndërsa Ilary, si gjithnjë në super-formë sa i takon fizikut të saj.

Fotot flasin vetë, Ilary, me 3 fëmijë, duket sikur është akoma një studente.