Nora Istrefi është distancuar paksa nga muzika sa i përket prurjeve të reja, pasi ka kohë që nuk ka lansuar këngë të re

Duket se më i përkushtuar për të ndërtuar një karrierë si solo këngëtar është burri i saj, Roberti i cili po sjellë mjaft shpeshë këngë të reja.

Së fundmi Roberti ka lansuar këngën e re ‘Vetëm fjalë’ e cila po pëlqehet dhe klikohet shumë.

Nora në murin e saj në Instagram, ka shpërndarë këngët e kolegëve të saj por jo edhe këngën e Robertit.

Përse? Këtë mund ta dijë vetëm ajo.