Këngëtarja dhe prezantuesja e njohur nga Shqipëria, Luana Vjollca çdo herë arrinë të duket për bukuri.

Vjollca qëndron aktive gjithmonë përballë fansave të saj

Edhe në paraqitjen e radhës ajo duket për bukuri, unike dhe me shumë stil!