Është modelja më seksi në botë për momentin, por Bella Hadid ka një përcaktim shumë më të thellë për bukurinë.

20-vjeçarja tha se e rëndësishme është forca e brendshme dhe vetëbesimi.

“Mendoj se njerëzit më të bukur janë ata që të lënë mbresa me mirësi dhe dashuri”, tha Bella.

Duke folur për sekretet e saj të bukurisë së jashtme, modelja tha: “Kam një regjim shumë të thjeshtë. Laj fytyrën, vendos maskë të mirë e më pas vajra ushqyes. Edhe pirja e ujit të ndihmon shumë për gjithçka”.