Ato janë dy nga moderatoret më të dashura të ekranit shqiptar dhe përveç këtij fakti janë edhe shoqe të ngushta me njëra-tjetrën.

Pas përfundimit të programeve përkatëse si “Portokalli” dhe “Big Brother”, Xhemi Shehu dhe Arbana Osmani janë “arratisur” së bashku. Ka qenë Arbana, e cila ka publikuar një foto bashkë me Xhemin dhe ka shkruar se tashmë dy bukuroshet ndodhen bashkë.