Dua Lipa në ballinën e “Female” të Singaporit

Dua Lipa është një ndër katër këngëtaret më të përfolura shqiptare në mediat ndërkombëtare.

Tashmë fama e këngëtares shqiptare ka arritur edhe në shtetet aziatike, të cilat i kushtojnë artikuj sukseseve të Duas.

Ajo ka pushtuar ballinën e revistës “Female” të Singaporit, e cila do të dal në shitje muajin e ardhshëm (korrik).

Dua ka folur rreth karrierës dhe projekteve të reja duke mos përjashtuar edhe stilin e saj.

“Numri jonë i korrikut 2017 me yllin Dua Lipa”, thuhet në njoftim të revistës.