Kësaj radhe Lipa ka ndarë me fansat e saj një fotografi me shoqen e saj të fëmijërisë duketreguar se çfarë i pëlqente të bënte kur ishte e vogël, e që gjëra të tilla pëlqen edhe sot.

Këngëtarja shqiptare Dua Lipa, shpesh kujton edhe fëmijërinë e saj përmes fotografive të ndryshme.

Përmes këtyre fotografive ajo shfaqë një fëmijëri të lumtur dhe plot momente të bukura. Kësaj radhe Lipa ka ndarë me fansat e saj një fotografi me shoqen e saj të fëmijërisë.

“Kur isha e vogël shkoja të flija te shoqet dhe në të gjitha rastet veshja rroba banjo dhe pretendoja që banja ishte hot tub (jacuzzi) çuditërisht edhe sot e gjej veten duke bërë gjëra të atilla”, ka shkruar Lipa në Instagram.