Tom Doshi, i cili garoi në këto zgjedhje nën siglën e Partisë Social-Demokrate dhe siguroi mandatin e deputetit, ka bërë deklaratën e parë për shtyp pas zgjedhjeve të 25 qershorit.

“Do të mbaj premtimin, bashkëpunim vetëm me Edi Ramën”, ka thënë Doshi, shkruan TCH.