Kryetari i forumit rinor të Lëvizjes BESA në Haraçinë, Gadaf Shabani përmes një letre publike dërguar edhe mediave ka shkruar se dorëhiqet nga Lëvizja BESA. Ai theksoi arsyet e tij se përse largohet nga ky subjekt politik. Në letrën e mëposhtme ja çka shkruar Shabani.

Letra e postuar:

Gjdo fillim ka edhe mbarim.

Desha ti informoj të gjith ata që më përkrahën pa ndërprer dhe më mbështetë gjdo sekond se nga sot jap dorheqje nga gjdo pozit në Lëvizjen Besa.

Deri më sot si Kryetar i Forumit Rinor-Haraqin u mundova që gjdo sekond ti shërbej vendit tim dhe rinis ton që po kjo rini të ket një të ardhme më të mir.

Dua që shkurtimisht ti faliminderoj Zejd Rexhepi dhe Daim Luchi kta dy persona që gjdoher më përkrahen dhe më mbeshtetën pa ndërpre më dhan shpres dhe kurajo që ta vazhdoj kët betej që ishte shum e vështir për mua mirpo me ndihmën e tyre arrita të tejkaloj gjdo penges.

Shum her ngrita zërin mbrenda subjektit tim për shum qështe mirpo zëri im hasi në vesh të shurdhër për arsyje se ndokujt nga mbrenda i konvenon kështu  për kët arsye un nga sot  jap dorheqje dhe shpresoj që në të ardhmën zdo ti përsëritin kto gabime që bën deri më sot.

Me Respekt Gadaf Shabani.