Ai zyri vend në titujt e mediave rozë vitin e kaluar, kur doli nudo me ish të dashurën e tij Katy Perry në Sardenjë.

Të mërkurën, këngëtarja amerikane Katy foli për herë të parë mbi fotografitë e tyre që bënë xhiron e internetit.

32-vjeçarja ka treguar se Orlando, u përpoq që ta zhvishte edhe atë, por ajo tha se nuk ishte në gjendje të mirë shpirtërore dhe nuk ia plotësoi dëshirën partnerit.

‘Unë nuk isha në humor të zhvishesha’, tha Katy Perry për fotografitë e Orlando Bloom.