Donika Kadaj-Bujupi e ka falënderuar Diasporën për besimin e tyre në Lëvizjen Vetëvendosje.

“Udhëtuan gjatë, paguan shtrenjtë biletat, humbën ditë pune e shkolle, sakrifikuan, erdhën dhe votuan me zemër. Mërgata bëri ndryshimin. Faleminderit!”, ka shkruar Kadaj.

Ndryshe, rezultati i numërimit të votave të Diasporës është publikuar sot ku 50 % e votave ka shkuar për Vetëvendosjen.