Moderatorja e njohur shqiptare i ka shtuar ngjyrat Instagramit.

Alketa Vejsiu na ka prezantuar me një nga kopshtet më të bukura franceze të mbushura me levandër. Ajo na ka treguar edhe një vit më parë se është e dashuruar me këtë bimë.

Foto e realizuara janë një magji e vërtetë dhe një kombinim plot dritë ngjyrash. Alketa nuk mund të sillte një panoramë më të bukur se kjo