Një djalë i vogël ka përjetuar një situatë të tmerrshme.

Ai u shtri për të fjetur si çdo natë tjetër, por në mëngjes u zgjua i paralizuar.

Për mjekët situata e tij ishte e pashpresë. Ata nuk mundeshin të gjenin se çfarë ia shkaktonte këtë djali.

Gjendja e tij vazhdonte të përkeqësohej dhe mjekët i hoqën çdo shpresë për të jetuar.

Djali i vogël ishte gati të përjetonte një arrest kardiak dhe në atë moment mjekët kanë parë një plesht në veshin e tij.

Këto insekte në shumicën e rasteve nuk janë të rrezikshme, por ata janë edhe transmetues të sëmundjeve.

Djali i vogël ishte infektuar me një lloj bakteri që quhet neurotoxin dhe nëse hyn në trup mund të shkaktoj edhe vdekjen. Fatmirësisht mjekët kanë arritur ta shpëtojnë djalin.