Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Turqi, ku një djalë ka goditur një femër me shuplakë pasi ajo ka qenë e veshur me minifund, shkruajnë mediat turke.

Video u përhap me shpejtësi në internet dhe ka hapur një debat mjaft të madh në Turqi, duke marrë parasysh që është një vend musliman dhe nuk lejohet që femrat të ekspozojnë trupin e tyre.