Ditët e nxehta kanë arritur në Evropë dhe në Ballkan, duke përfshirë edhe Kosovën. Temperaturat në vend, ditëve në vijim, do të vazhdojnë të ngritën.

Këtë javë edhe në Kosovë temperaturat ishin të larta, të cilat do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

Nesër në vendin tonë do të mbaj mot më diell, temperatura do të jetë 32 grand Celsius. Të shtunën temperaturat priten të lëvizin nga 17 deri në 31 gradë Celsius.

Mirëpo, për festën e Bajramit të Madh, e cila bie të dielën, sipas parashikuesve të motit temperatura do të jetë më e larta deri më tani duke shënuar 34 gradë Celsius.