Dita e parë e hapur e GS1 Maqedoni në temë “A jeni të gatshëm për epokën digjitale në tregti, do të mbahet sot në hotelin “Aleksandar Pallas” në Shkup.

Në hapjen e ngjarjes fajlim do të ketë drejtori i përgjithshëm i “Alkaloid” SHA Shkup, Zhivko Mukaetov.

Nga GS1 Maqedoni informojnë se GS1 SmartSearch ndihmon në rritjen e onlajn shitjes së produkteve dhe bëjnë thirrje në shfrytëzimin e mundësisë që të mësohet më shumë për GS1 SmartSearch standardin e hapur për ueb prezantimin e prodhimeve të krijuar në bashkëpunim me Internet përpunuesit midis të cilëve edhe Google, trupat e standardizuar W3C dhe anëtarët e GS1 në mbarë botën

Best Barber In Dubai