U nda nga jeta bashkëluftëtari dhe djaloshi i cli pa mbushur të 18-tat kishte kap armën për të luftuar padrejtësinë që ushtrohej mbi shqiptarët. Luftoi me të vetmen dëshirë për lirinë dhe bashkimin e popullit të Tij. I lindur në ditën e Flamurit dhe Pavarsisë së Shqipërisë. Burimi një jetë të tërë me plot krenari dhe besnikëri, ia kushtoi kombit dhe idealit të tij. I përhershëm kujtimi për shokun, vëllanë dhe bashkluftëtarin tonë BURIM BEXHETI. Ngushllime familjes Ngushllime bashkluftëtarëve të Brig. 112 “Mujdin Aliu” Ngushllime luftëtarëve dhe veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Përcellja e kortezhit për në botën e amshuar, bëhet sot pas namazit të Iqindisë në fsh. Shemshovë të Tetovës.