Ish Miss Kosova, Diana Avdiu, është ndër femrat më të bukura e më elegante që ka skena jonë.

Përveç se ka një bukuri që mbërrin të gjitha standardet, Diana shquhet edhe për mençuri dhe këtë e ka dëshmuar me intervistat e saja ndër vite.

Mund të kemi parë shumë imazhe të sajat ngado, por çka mund të thuhet e re, është se ajo po zbukurohet dita ditës e më shumë.

Në imazhet e fundit të realizuara nga fotografi Endrit Mërtiri, ajo është sinonim i elegancës së pastër.