Një incident ka ndodhur në Elbasan, ku një vëzhguesi i PS-së është dhunuar që një qendër votimi.

I dhunuari është Arben Kërçyku, i cili ka deklaruar se është dhunuar nga votuesit e PDIU-se.

“Erdhën njerëz të lagjes për të votuar dhe në tavolinën ku nuk lejohej fillonin të zhgaravisin. Im at komisioner i thanë nuk lejohet këtu, por ne dhomën e fshehtë. U thashë që është im at ai, se i njihja. I nxora jashtë dhe ata u futën brenda dhe nisën të kërcënojnë tim at. Ata janë çuna të lagjes. Pas deklaratës që kishin bërë aty në letër, dukej që ishin të PDIU-së. Na goditën edhe mua edhe babain”, thote Kercuku.