Çifti Arjola dhe Obi, u njohën në Toronto 13 vjet më parë dhe kanë kurorëzuar historinë e tyre të dashurisë ditën e djeshme.

Jo vetëm raca e tyre ka bërë dasmën e veçantë pasi mënyra e organizimit ka qenë vërtet e rrallë.