“Despacito” përfundimisht është hiti botëror i kësaj verë.

Ka vetëm pak muaj që është publikuar dhe ka arritur që të marr 2,224,980,132  klikime.

Kënga spanjolle, nga Luis Fonsi dhe Daddy Yankee, ka fituar zemrat e njerëzve në mbarë botën si edhe kërcehet e këndohet kudo. Gjithashtu është në Top listën e  Billboard 100 për 7 javë me rradhë.

Rekordin deri tani e mban kënga Gangnam Style me 2,881,371,612 klike e pubilkuar në vitin 2012.