Frank de Boer shumë shpejtë mund ta marr drejtimin e Crystal Palace.

Këtë e thotë vëllai i tij Ronald, që ka qenë bashkë me të në shumë skuadra dhe në ekipin kombëtar.

“Ëndërr e çdo menaxheri është që të drejtojë ndonjë klub në Ligën Premier”.

“Mendoj që Frank është afër që të nënshkruajë me Crystal Palacen. Ido të ishte një lëvizje e mirë për të, një hap i ri dhe një aventurë e re për të”.

De Boer kishte qenë trajner i Interit për disa javë, ku u shkarkuar mes shumë zhurmash.