Jo është e pa rezistueshme.

Françeska Jaçe  është një nga ish banoret e Big Brother që nuk del nga moda edhe pse ka kaluar shumë kohë nga spektakli.

Ajo i është përkushtuar botës së modës dhe me foto e publikuar së fundmi nuk mund të ishte më ndjellëse.

Me rroba banje, poza brovokuese dhe e pjekur nga djelli Françeska është gati të shkatërrojë fantazinë mashkullore.