Cristiano Ronaldo akuzohet se ka fshehur të ardhurat dhe akuzohet për evazion fiskal.

Bëhet fjalë për 14.7 milionë euro, të cilat sulmuesi i Real Madrid nuk i ka deklaruar në shtet.

Një vepër penale kjo që dënohet me burg, por sipas medieve spanjolle, Ronaldo do t’ia paguajë shtetit spanjoll ‘kokërr më kokërr’ 14.7 milionshin e padeklaruar.