Zanfina Ismaili ka zgjedhur që këto ditë të nxehta vere t’i kaloj diku ku mund të freskohet nën hije pran ujit.

Nuk dihet nëse këngëtarja është për ndonjë mbrëmje muzikore në këtë vend bregdetar, dhe më pas ka shfrytëzuar kohën e lirë që të bëj banje dielli, apo ka shkuar vetëm të pushoj.

Por, pamjet që ajo i ka nda me ndjekësit e saj nëpër rrjetet sociale, shihen se Zanfina është në plazhe dhe po kalon bukur, shkruan Kosovarja.