Këngëtaret shqiptare, Poni dhe Çiljeta janë të dy këngëtaret që janë të përfshira në fushata.

Ato sonte do jenë në Dibër dhe tashmë kanë publikuar edhe një foto bashkë.

Kjo foto më pas është hedhur në Instagram, por, vëmendjen më të madhe ka marrë gjoksi i tyre për shkak të veshjes.

E se cila ka gjoksin më të madh, vlerësojeni ju!