Ka ardhur në jetë fëmija i parë e çiftit të famshëm.

Aktori Jason Statham dhe partnerja e tij Rosie Huntington kanë jellë në jetë djalin, të cilin e quajtën Jack Oscar Statham. Djali erdhi në jetë në datën 25 qershor. Nëna e tij e bërë publik mkëtë fakt vetëm sot me anë të një publikimi në Instagram